Skiferie

Skiferie i Park City og Deer Valley er fantastisk

Overnatting i Park City – Midt i hjertet av skiferien

Drømmer du om den ultimate skiferien? Å kunne stå på ski i flere skianlegg, oppleve fantastisk snø og samtidig ha komfortabel overnatting midt i hjertet av skiferien? Da bør du vurdere en skireise til Park City, Utah.

Les også: Skiferie i Jackson Hole; En vinterdrøm som blir virkelighet

Park City er et verdenskjent skisted, kjent for sin varierte og utfordrende terreng i Park City Mountain og det eksklusive skianlegget Deer Valley, som begge tilbyr førsteklasses alpinopplevelser for skientusiaster. Sammenlagt har disse to skianleggene mer enn 8 000 dekar med skibakker og 400 løyper å tilby deg.

Park City har også mange muligheter for overnatting. Du kan velge mellom hoteller og leiligheter i forskjellige prisklasser, men det viktigste er å finne et sted som gir deg nærhet til skibakkene og samtidig tilbyr deg den komforten du trenger for en avslappende skiferie. Vårt firma har personlig erfaring med å stå på ski og overnatte i Park City og kan anbefale dette på det varmeste.

Stå på ski i Park City Mountain – utfordrende terreng og fantastisk utsikt

Park City Mountain er et av de største skianleggene i USA og tilbyr fantastiske skibakker for alle ferdighetsnivåer. Skianlegget har 7 topper og mer enn 330 løyper å velge mellom. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, vil Park City Mountain tilby deg utfordrende terreng og fantastisk utsikt.

I tillegg til skibakker, tilbyr Park City Mountain også aktiviteter som aking, snøscooterkjøring, snowboardpark og mer. Du kan også nyte en lunsjpause i solen på en av de mange restaurantene og hyttene som ligger spredt rundt i skianlegget.

Eksklusiv skikjøring i Deer Valley – En unik skiferieopplevelse

Deer Valley er et av de mest eksklusive skianleggene i USA og tilbyr førsteklasses skikjøring. Skianlegget har 2 026 dekar med skibakker og mer enn 100 løyper å velge mellom. Deer Valley har også en egen skiutleie, skiskole og barneområder som er perfekte for familier.

Deer Valley er kjent for å ha en unik skiferieopplevelse, med førsteklasses hoteller og restauranter. Her kan du nyte en dag i skibakken og avslutte med en gourmetmiddag på en av de mange restaurantene som ligger i nærheten. Deer Valley er også vertskap for World Cup i freestyle. Er også kjent for sin preparering av bakker og luksuriøse fasiliteter.

Det er fantastisk å kombinere to av de beste skistedene på en og samme skiferie

Å kombinere skiopplevelsen i Park City og Deer Valley gir en variert og unik skiferie. Overnatting i Park City gir også tilgang til et pulserende uteliv og en rekke aktiviteter utenfor skibakkene.

Bestill din skiferie i Park City i dag og opplev det beste av det amerikanske skiterrenget!

Pris: fra 23.995,- per person i dobbeltrom. 7 dager, transport t/r flyplassen med skikort 6 dager og hotell i 7 døgn (priseksempel er for januar)

Vi hjelper selvsagt også med fly om ønskelig. Prisene varierer noe fra forskjellige datoer i sesongen som går fra midt av desember til ut påske

Tips en venn eller kollega
Avreise: Fra midt desember til midt april
Antall personer: 1-200
Pris per deltager: NOK Pris fra 23.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Opplev en fantastisk skiferie i Aspen

  Å planlegge en skiferie kan være overveldende, men heldigvis har du oss! Med oss kan du få drømmeturen til Aspen, Colorado, og oppleve det fantastiske skiløypene, flotte fasiliteter og livlige bylivet i denne vakre destinasjonen. Skiferie i Aspen er noe helt spesielt! Aspen er en av de mest populære skidestinasjonene i USA, og det er […]

  Les mer
  Skiferie

  Skiferie i Jackson Hole – En vinterdrøm som blir virkelighet

  Opplev Jackson Hole: En paradis destinasjon for skientusiaster Jackson Hole er et av de beste stedene i verden for en skiferie. Med over 1 200 hektar med skikjøring og nesten 1500 vertikale meter, er det ikke rart at Jackson Hole har rykte på seg som et av de beste skiområdene i USA. Men det er […]

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en rå skiferie i Deer Valley

  Å tilbringe skiferien i Deer Valley er en opplevelse av ypperste klasse. Med sitt tørre klima, pulveriserte snø og skiløyper av verdensklasse, er Deer Valley en av de mest populære destinasjonene for skiferie i USA. Vi har selv stått på ski i Deer Valley, og anser det som et av de aller beste skistedene i […]

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

  Skiferie Whistler – Opplev Eventyrlig Skikjøring i Canada Whistler i Canada er et eldorado for skientusiaster. Byen har et imponerende alpinanlegg og er kjent for sin eventyrlige skikjøring. Hvis du ønsker en fantastisk skiferie, er Whistler stedet å reise til. Her finner du snødekte fjelltopper, skogkledde løyper og en utrolig utsikt over det canadiske landskapet. […]

  Les mer