april 1, 2019

California er perfekt for sol og varme

Fra Santa Barbara i «nord» til San Diego i Sør, er Sør-California et paradis for dere som er soltørste. Vi har selv vært rundt og opplevd mange av strendene, og vi tror nettopp dette kan være det nye strandparadiset for nordmenn på tur! Fantastiske strender, deilige svømmebasseng og flott service. Og la oss huske den verdensberømte amerikanske maten; kan det bli bedre?!

Se også: Sol og badeferie like ved vestkystens badeby nr 1 – San Diego

California er en råkul stat, for den er så allsidig. Fra høye fjell med alt fra fotturer til roadtrips, og til de deiligste strendene langs stillehavskysten. Siden vi vet dere leter etter de beste stedene for å ha ferien, har vi lagt oss i «selene» for å finne nettopp det til dere. En fin fin jobb om vi får si det selv!

Santa Barbara er ofte kalt «Amerikas Riviera», og kan by på deilig småbyfølelse, havn med yachter og herlige sandstrender. Dette er en litt «ukjent» perle for mange, selv om dere nok kjenner navnet.

Santa Barbara California Cowboyreiser

Stedene Malibu, Santa Monica og Long Beach er alle steder som er perfekt som en kombinasjon av storbyferie i Los Angeles og strandliv. Fra Huntington Beach ligger perlene av badebyer på en snor ned til San Diego. Her vet vi det er noe å velge i for en hver smak og ethvert budsjett.

California strand spille volleyball

Tenker du hvorfor du skal velge California i stedet for «klassisk Syden»? Grunnene er som følger: alle snakker engelsk (naturlig nok), den aller beste maten kommer fra det amerikanske kjøkkenet, helt fantastiske strender, mange hotell har barneklubber, golfbaner overalt om det er noe for dere og alle våre hotell har basseng. Og vi må ikke glemme at er dere på strandferie i California, så er dere alltid nært en eller annen kul by du garantert har hørt om.

La Jolla San Diego strandferie surfing

Det kalles ikke California Dreamin’ uten grunn!

Vi fikser et enda bedre «Syden» for dere i California..

Tips en venn eller kollega

UTVALGTE TURER

Roadtrip

Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

Les mer
Roadtrip

Seattle til Los Angeles – storbyferie på sitt beste

Det å få oppleve flere av de kuleste storbyene på Stillehavskysten på en og samme tur, gjør at dere får oppleve en storbyferie på sitt beste.

Les mer
Sol og varme

Fra sand og strand til golf og spa

Golf og sol og varme? Har du hørt om California Sunshine? California byr på fantastisk vær, de flotteste strender og samtidig flotte byer like ved, som kan by på så mye mer i tillegg.

Les mer
Bryllupsreise

Bryllupsreise? California er perfekt!

Bryllypsreise slik som denne turen har vi selv gjort, som en del av vår egen bryllupsreise, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale!

Les mer