Unike reiser

USA: fra kyst til kyst

Legg ut på et eventyr for livet med en 22 dagers USA kyst til kyst biltur. Reisen deres starter i den travle storbyen New York og tar dere med gjennom Amerikas hjerte, der dere utforsker livlige byer, historiske landemerker og fantastiske naturlige underverker. Med hvert reisemål som tilbyr sin unike sjarm, er denne bilturen en uovertruffen måte å oppleve det rike mangfoldet i USA.

Denne roadtripen gjennom USA fra kyst til kyst dekker noen av landets mest ikoniske destinasjoner. Fra de historiske gatene i Philadelphia og Washington, D.C., til Niagarafallenes naturskjønnhet og Yellowstone, og den kulturelle rikdommen i byer som Chicago og Los Angeles, bringer hver dag nye oppdagelser og uforglemmelige opplevelser.

Pris fra: 19.905,- per person (se lenger ned alt som er inkludert)

Se også: Route 66: Selve moderveien i USA

Dag 1-2: New York – «The Big Apple» Venter

Start deres roadtrip gjennom USA kyst til kyst, i energiske New York. Bruk to dager på å utforske landemerker som Central Park, Times Square, og nyt aktiviteter som en helikoptertur over Manhattan eller oppdage .

Dag 3: New York – Philadelphia – Washington, D.C.

Forlat New York for Philadelphia, etter at dere har hentet leiebilen. Tilbring formiddagen med å utforske den historiske delen av «Brotherly Love» byen og nasjonens fødested. Se Liberty Bell, og vandre gjennom Independence National Historic Park og Mall, før dere fortsetter til hovedstaden, Washington, D.C.

Dag 4: Washington, D.C.

Nyt en dag i Washington, D.C. med høydepunkter som det amerikanske Capitol bygningen, Washington monumentet, Lincoln Memorial, Det hvite hus og Arlington National Cemetery, hvor JFKs minnesmerke ligger. Bruk resten av dagen til å utforske Smithsonian Institute-museene eller vandre langs Potomac-elven.

Dag 5: Washington, D.C. – Gettysburg – Niagara Falls

Besøk Gettysburg National Military Park, stedet for et av de mest avgjørende slagene under den amerikanske borgerkrigen, hvor Abraham Lincoln ga sin berømte tale i 1863. Reis deretter gjennom «upstate» New York til Buffalo og opplev majestetiske Niagara Falls.

Dag 6: Niagara Falls – The Great Lakes – Detroit

Tilbring morgenen med sightseeing ved Niagara Falls. Kanskje dere vil krysse grensen til Canada og utforske fossene fra den kanadiske siden. På ettermiddagen, returner til USA, kryss grensen og fortsett til hotellet i Detroit. Detroit sentrum er perfekt for å spasere rundt.

Dag 7: Detroit – Chicago

Reis langs Lake Michigan og videre til Chicago. Nyt byens høydepunkter som Lake Shore Drive, Magnificent Mile, Navy Pier og et av verdens høyeste bygninger, Willis Tower. En tur innom en bluesklubb er heller ikke å forakte her en av USAs virkelige musikkbyer.

Dag 8: Chicago

En full dag til å utforske byens museer, arkitektur eller ta et elvecruise.

Dag 9: Chicago – Mississippi River Crossing – Sioux City

Reis gjennom Midvestens uendelige maisåkre og utallige gårder. Kryss deretter den mektige elven Mississippi og ankom, som Lewis & Clark gjorde for 200 år siden, ved bredden av Missouri-elven. Overnatt i Sioux City.

Dag 10: Sioux City – Badlands – Mt. Rushmore – Deadwood/Rapid City

Reis vestover gjennom Sør-Dakotas prærie til Badlands Nasjonalpark, hjem for bison og antiloper, fylt med fargerike fjellformasjoner. Fortsett til Black Hills, hellig område for indianerne og hjem til både Crazy Horse Memorial og Mount Rushmore. Her finner dere også den legendariske cowboybyen Deadwood.

Dag 11: Deadwood/Rapid City – Bighorn Mountains – Cody

Så reiser dere inn i  Wyoming, kjent for sin prærie, cowboykultur og ikke minst Yellowstone. Dere ender i Cody for natten (på veien til Yellowstone). Her finnes masse historikk fra cowboy og westerntiden; med Buffalo Bills museum bl.a. Et herlig stopp!

Dag 12: Cody – Yellowstone

Kjør forbi fjellene og inn i Yellowstone, Amerikas første nasjonalpark, og nyt dette enorme geotermiske underverket: geysirer, fossefall, dyreliv og canyons. Høydepunkter vil inkludere Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Yellowstone Canyons majestetiske fosser, og den vakre Hayden Valley hvor både ulv, bison, grizzly og mange flere dyr oppholder seg.

Dag 13: Yellowstone – Grand Teton – Salt Lake City

Reis gjennom Grand Teton National Park og se fantastiske fjelltopper; virkelig vakkert. Besøk Snake River Outlook og ta lunsj i Jackson, kanskje USAs herligste småby. Senere, ankommer dere i Utah og ta en kort bytur i hovedstaden, Salt Lake City. Se statens Capitol-bygning og besøk det berømte Temple Square og Tabernaklet før du ankommer hotellet for kvelden.

Dag 14: Salt Lake City – Bryce Canyon

Fortsett til spektakulære Bryce Canyon, hvor en tur gjennom en flerfarget verden av sandsteinspirer og «hoodoos», vil forbløffe dere. Denne kvelden bør dere sørge for å se på den spektakulære stjernehimmelen fylt med glitrende stjerner og konstellasjoner.

Dag 15: Bryce Canyon – Lake Powell – Grand Canyon – Flagstaff

Dra fra Bryce Canyon om morgenen og reis til fantastiske Lake Powell, hvor krystallklart blått vann slår mot rødbrune klippevegger. Lake Powell er den nest største menneskeskapte innsjøen i Amerika. Besøk deretter kolossale Grand Canyon Nasjonalpark, et av de syv store naturlige underverkene i verden. Stopp ved randen for å fullt ut oppleve denne enorme canyonens kløfter, stigende spirer, utdødde vulkaner, og den svingende Colorado-elven. Overnatt i Flagstaff, et berømt stopp på Historic Route 66. En dag med enorme inntrykk!

Dag 16: Flagstaff – Seligman/Route 66 – Las Vegas

Denne morgenen reiser dere videre til Las Vegas, den blendende «Underholdningshovedstaden i Verden». På vei dit, passerer dere gjennom Seligman, en by bygget langs den berømte Route 66, som ser ut som om den var frosset i tid for seksti år siden. Resten av dagen er til å oppleve alt Las Vegas har å by på!

Dag 17: Las Vegas – Mojave ørkenen – Los Angeles

Reis til Los Angeles gjennom Mojave-ørkenen, hvor klynger av unike Joshua trær prikker det fjellrike landskapet. Ved ankomst i Los Angeles vil dere nyte en kjøretur gjennom «Englenes by», som passerer gjennom områder som Hollywood, Sunset Strip og Beverly Hills, før dere når hotellet.

Dag 18: Los Angeles

I dag foreslår vi en tur til Universal Studios. Få et innblikk i kulissene og bak kulissene hemmelighetene til legendariske filmer eller kanskje, for de mer eventyrlystne, ta en av studioets hovedattraksjoner som Jurassic Park og Revenge of the Mummy. En dag fylt med spenning og underholdning venter.

Dag 19: Los Angeles – Malibu – Santa Barbara – start på Highway 1

Forlat Los Angeles om morgenen og reis nordover til en av Californias favorittferiesteder, Santa Barbara. Her kan dere vandre  langs hvite sandstrender. Byen er kjent for sin misjon og spanske arv. På veien, stopp ved et av de ikoniske livreddertårnene, som ble berømt pga «Baywatch». Fortsett langs kysten til Pismo Beach.

Dag 20-22: Highway 1 – Carmel/Monterey – San Francisco

Start dagen med en forfriskende spasertur langs Stillehavet i Pismo Beach, før dere reiser nordover langs nydelige Highway 1 på veien mot Carmel. Nyt shopping og kunstgallerier i denne kjente perlen av en småby. Deretter går turen videre nordover til Montereys gamle fiskerhavn. Spaser på piren til Cannery Row. På ettermiddagen reiser dere gjennom frodige daler, eller en tur innom en Redwood skog, før Golden Gate og San Francisco venter. Leiebilen droppes av ved ankomst San Francisco – for å nyte de siste dagene i selve byen. Her venter Alcatraz, Fisherman’s Wharf, trikken og masse mer..

Dette er kanskje en av de råeste turene som finnes. USA på tvers, fra kyst til kyst. Vi skreddersyr med glede turen for dere, og vi tilpasser lett til hva interesser og ønsker dere har. Turen kan selvsagt legges opp med helt andre stopp og muligheter; alt fra nordlig og sørlig rute. Her tilpasser vi til drømmen!

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • 21 flotte overnattinger
 • Frokost inkludert flere steder
 • Leiebil (SUV) i 17 døgn
 • Våre tips og råd til reisen
 • Kjørerute ordnes i prisen om ønskelig

Pris fra: 19.905,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-200
Antall dager: 21
Pris per deltager: NOK fra: 19.905,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Fantastisk roadtrip i Rocky Mountains

  Denne roadtripen lar dere oppleve noen av de flotteste høydepunktene Rocky Mountains har å by på. Turen lar dere oppleve Mount Rushmore, Yellowstone og flere legendariske cowboybyer! Dette er virkelig det ekte og genuine USA.. Naturopplevelsene er fantastisk, men også gjestfriheten kommer til å sitte igjen i minnene i lang tid.. Her finner dere alt […]

  Les mer
  Unike reiser

  Luksuriøs reise fra Rocky Mountains til Los Angeles: Togeventyr, glamping og roadtrip

  Bli med på en luksuriøs reise gjennom USA, fra den pulserende byen Denver til solrike Los Angeles. Denne turen byr på en blanding av spennende togopplevelse, uforglemmelig glamping, aktiviteter og en roadtrip gjennom noen av landets mest ikoniske landskap. Opplevelsene står i kø, og her er det spekket med minner for livet. Aktiviteter, nydelig natur, […]

  Les mer
  Unike reiser

  Oppdag Floridas skjulte skatter: 14 dagers roadtrip

  Bli med på en eventyrlig reise gjennom Floridas skjulte skatter! Fra den spennende atmosfæren i Orlando til det historiske St. Augustine og strandparadisene i Destin og Panama City, venter 14 dager fylt med mangfoldige og uforglemmelige opplevelser. Denne 14 dagers roadtripen gir deg sjansen til å utforske noen av Floridas minst kjente, men mest sjarmerende […]

  Les mer
  Unike reiser

  Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

  Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker. Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort […]

  Les mer