Unike reiser

Luksuriøs reise fra Rocky Mountains til Los Angeles: Togeventyr, glamping og roadtrip

Bli med på en luksuriøs reise gjennom USA, fra den pulserende byen Denver til solrike Los Angeles. Denne turen byr på en blanding av spennende togopplevelse, uforglemmelig glamping, aktiviteter og en roadtrip gjennom noen av landets mest ikoniske landskap.

Opplevelsene står i kø, og her er det spekket med minner for livet. Aktiviteter, nydelig natur, eventyrlig togreiser, roadtrip og glamping som ingen andre tilbyr!

Pris fra: 73.400,- per person (se under for alt som er inkludert)

Se også: Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

Denver og Rocky Mountains:

Deres eventyr starter i Denver, hvor dere tilbringer to netter i et førsteklasses hotell i sentrum. Denver byr på en rik blanding av moderne byliv og naturnær rekreasjon. Utforsk lokale attraksjoner, nyt kulinariske opplevelser, og forbered dere på den spektakulære togreisen som venter.

 

Togtur fra Denver til Moab gjennom Rockies:

Dere går om bord i Rocky Mountaineers vakre tog for en uforglemmelig reise til Moab. Denne togturen er en eksepsjonell opplevelse, med gourmetmat, eksklusive drikkevarer og lærerike guider som forteller om det storslåtte landskapet. Natten tilbringes i Glenwood Springs, hvor et luksuriøst hotell gir dere en smak av småbyens sjarm med utsikt over de majestetiske fjellene.

Desert Solitude – opplev USAs nasjonalparker på sitt beste

Ved ankomst i Moab møter dere Desert Solitude, kjent for sine uovertrufne guider. Her blir det sightseeing og aktiviteter i noen av USAs mest imponerende nasjonalparker. Her venter Arches og Canyonland Nasjonalpark – noe av det flotteste man kan se for seg. Aktiviteter, guiding og sightseeing i luksuriøs SUV og egne guider hele tiden. Deres hjem for de neste tre nettene er en luksuriøs campingvogn som tilbyr komfort og stil midt i ørkenens ro. Maten er hjemmelaget og servicen er av ypperste klasse, noe som gir en unik og minneverdig opplevelse. Dette er perfekt for familier, par på tur og/eller venner som reiser sammen, og ønsker noe helt unikt!

Se mer fra Desert Solitude også her

Mounment Valley, Antelope Canyon og Page venter

Reisen fortsetter så som en roadtrip. Dere tar dere med leiebil til Page, med et uforglemmelig stopp i Monument Valley. Page er et paradis for naturelskere, og dere tilbringer to netter her. I tillegg til en guidet tur i den fantastiske Antelope Canyon, får dere tid til å oppdage lokale skatter og nyte regionens naturlige skjønnhet.

Grand Canyon – oppleves i beste stil

Neste stopp er den verdensberømte Grand Canyon, hvor dere bor to netter ved Under Canvas. Denne luksuriøse glampingopplevelsen lar dere våkne opp til noen av de mest spektakulære soloppgangene og solnedgangene verden har å by på. Utforsk Grand Canyons majestetiske skjønnhet og nyt nettene under stjernene i komfortabel luksus.

Las Vegas venter

Turen går videre til Las Vegas, hvor dere tilbringer tre netter på et praktfullt hotell. Las Vegas er en by som aldri sover, og her får dere oppleve alt fra verdensklasse underholdning til eksklusiv shopping og gourmetmat. Nyt friheten til å utforske byens mange attraksjoner i deres eget tempo.

Avslutt en fantastisk reise med strandlivet rundt Los Angeles

Avslutt eventyret med en tur langs den historiske Route 66 før dere når Los Angeles. Slapp av på de berømte strendene langs Santa Monica og Venice Beach. Nyt solen og havet. Vi har inkludert herlig strandhotell for dere her. Dette er en luksuriøs tur, men med fantastiske opplevelser og «minner for livet» inkludert!

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • Luksuriøs overnatting hele ferien
  • Herunder glamping i Grand Canyon og ikke minst den råeste campingvogn med Desert Solitude
 • Unik togreise fra Denver til Moab med 2 frokoster, drikke og lunsj om bord inkludert
 • Guidede opplevelser i Antelope Canyon, Arches og Canyonlands Nasjonalpark
 • Måltider hele perioden med Desert Solitude
 • Egne guider 24/7 med Desert Solitude
 • Leiebil (SUV) fra Moab til Los Angeles

Pris fra: 73.400,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 2-8
Antall dager: 16
Pris per deltager: NOK Pris fra: 73.400,- per person

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Eventyrreise i USAs nydelige natur og kule storbyer

  Bli med på en eventyrreise fra Salt Lake City til Hollywood. Denne turen kombinerer selvstendig utforskning, unike guidede opplevelser, og uforglemmelige roadtrip. Alt tar dere gjennom noen av Amerikas mest ikoniske landskap. Opplev alt fra Grand Canyon til Arches til Monument Valley på en og samme tur.  Dette blir en reise dere husker hele livet; […]

  Les mer
  Unike reiser

  Fantastisk roadtrip i Rocky Mountains

  Denne roadtripen lar dere oppleve noen av de flotteste høydepunktene Rocky Mountains har å by på. Turen lar dere oppleve Mount Rushmore, Yellowstone og flere legendariske cowboybyer! Dette er virkelig det ekte og genuine USA.. Naturopplevelsene er fantastisk, men også gjestfriheten kommer til å sitte igjen i minnene i lang tid.. Her finner dere alt […]

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer