Unike reiser

Eventyrreise i USAs nydelige natur og kule storbyer

Bli med på en eventyrreise fra Salt Lake City til Hollywood. Denne turen kombinerer selvstendig utforskning, unike guidede opplevelser, og uforglemmelige roadtrip. Alt tar dere gjennom noen av Amerikas mest ikoniske landskap. Opplev alt fra Grand Canyon til Arches til Monument Valley på en og samme tur. 

Dette blir en reise dere husker hele livet; som passer for alle, fra barnefamilier, par på tur, venner som reiser sammen og mye mer.

Pris fra: 52.899,- per person (se mer om pris og alt som er inkludert lenger nede)

Se også: Naturopplevelser i verdensklasse

Reisen starter i Salt Lake City – inngangsporten til utrolige nasjonalparker

Deres eventyrreise begynner i Salt Lake City, hvor dere tilbringer to dager med å utforske byens unike sjarm på egenhånd. Oppdag byens rike historie, pulserende kultur og naturskjønne omgivelser før dere fortsetter reisen.

Fra Salt Lake City til unik natur og opplevelser i verdensklasse

Forbered dere på uforglemmelige opplevelser i Canyonlands, Arches Nasjonalpark, og Goblin Valley State Park. Her vil dere bo i en svær luksuriøs campingvogn (tenk mer en leilighet enn campingvogn) midt i villmarken, med fantastisk service og hjemmelaget mat.

Våre guider gjennom Desert Solitude, byr på en unik opplevelse, som ingen andre i USA byr på. Her er det tilgjengelige guider 24/7, aktiviteter, mat, opplevelser og guiding i luksuriøs SUV hele perioden. Dette vet vi blir en opplevelse for livet!

Opplev Monument Valley og Navajo-indianerområdet rundt Page

Dere henter så leiebil og setter kursen mot Navajo-indianerbyen Page, med et stopp i det majestetiske Monument Valley underveis. I Page tilbringer dere to dager med å oppdage områdets naturlige skjønnhet og unike attraksjoner, inkludert en guidet tur i Antelope Canyon.

Grand Canyon slår aldri feil

Neste stopp er Grand Canyon, hvor dere vil bo i Under Canvas for en autentisk glamping-opplevelse. Våkn opp til en av verdens mest imponerende naturlandskap og nyt solnedgangen som farger canyonen i fantastiske nyanser.

Vegas venter – og på veien er omvei via Route 66 et «must»

Følg en del av den historiske Route 66 mellom Seligman og Kingman. Denne legendariske veistrekningen byr på en nostalgisk reise gjennom Amerikas hjerte, med unike stoppesteder og minneverdige øyeblikk. En perfekt avstikker på veien mot Las Vegas. Her venter også Hoover Dam, før dere kommer inn i unike Las Vegas.

Deretter tilbringer dere tre dager i Las Vegas, byen som aldri sover. Utforsk alt fra glitrende kasinoer til overdådige show, og nyt den elektriske atmosfæren som gjør denne byen så unik.

Glitter og glamour venter på siste etappe

Reisen avsluttes i Los Angeles, med tre dager i Hollywood. Dykk ned i filmbyens fascinerende historie, besøk verdenskjente attraksjoner og nyt tiden i en av verdens mest ikoniske byer. Her kan vi selvsagt tilpasse så dere får avslutte med late dager ved stranden om det er mer ønskelig. For en eventyrreise!

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • Flott overnatting hele ferien
  • Herunder glamping i Grand Canyon og ikke minst den råeste campingvogn med Desert Solitude
 • Guidede opplevelser i Antelope Canyon, Arches og Canyonlands Nasjonalpark
 • Måltider hele perioden med Desert Solitude
 • Egne guider 24/7 med Desert Solitude
 • Leiebil (SUV) fra Moab til Los Angeles

Pris fra: 52.899,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-8
Antall dager: 16
Pris per deltager: NOK Fra 52.899,- per person

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Luksuriøs reise fra Rocky Mountains til Los Angeles: Togeventyr, glamping og roadtrip

  Bli med på en luksuriøs reise gjennom USA, fra den pulserende byen Denver til solrike Los Angeles. Denne turen byr på en blanding av spennende togopplevelse, uforglemmelig glamping, aktiviteter og en roadtrip gjennom noen av landets mest ikoniske landskap. Opplevelsene står i kø, og her er det spekket med minner for livet. Aktiviteter, nydelig natur, […]

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer
  Unike reiser

  Naturopplevelser i verdensklasse

  Denne turen er for dem som ønsker seg noe helt unikt og naturopplevelser av beste kvalitet! Og i denne turen får dere oppleve et reise som ingen andre i USA eller i Skandivavia tilbyr! Turen tar dere gjennom noen av de flotteste og råeste stedene «den ville vesten» har å tilby, og det i kombinasjon […]

  Les mer