Unike reiser

Oppdag Floridas skjulte skatter: 14 dagers roadtrip

Bli med på en eventyrlig reise gjennom Floridas skjulte skatter! Fra den spennende atmosfæren i Orlando til det historiske St. Augustine og strandparadisene i Destin og Panama City, venter 14 dager fylt med mangfoldige og uforglemmelige opplevelser.

Denne 14 dagers roadtripen gir deg sjansen til å utforske noen av Floridas minst kjente, men mest sjarmerende steder. Fra historiske byer til naturskjønne stopp og strandparadiser, denne turen gir et bredt spekter av opplevelser for enhver smak.

Pris fra: 10.895,- per person (se lenger ned i reisebeskrivelsen alt som er inkludert)

Se også: Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

Orlando: Det perfekte utgangspunktet

Begynn deres eventyr i Orlando, et perfekt startpunkt for å utforske Floridas skjulte skatter. Med to netter her kan dere oppleve alt fra berømte fornøyelsesparker til shopping i store kjøpesentre. 2 dager i Orlando som start på turen, er det en perfekt kontrast til resten av turen.

St. Augustine: Et historisk eventyr

Reisen fortsetter til St. Augustine, en historisk perle og et av høydepunktene på deres tur gjennom Floridas skjulte skatter. Utforsk byens gamle gater, besøk historiske festninger og ta del i lokalkulturen.

Monticello: En sjarmerende pause

Monticello, med sin sjarmerende småbystemning, tilbyr en fredelig pause fra reisens travlere stopp. Nyt kunsten, naturen og den varme sørstatske gjestfriheten.

Gregory House: Et historisk stopp

På vei mot Destin, ta en omvei til Gregory House. Dette historiske plantasjehuset gir et fascinerende innblikk i Floridas fortid og er en viktig del av reisen gjennom Floridas skjulte skatter.

Destin: Et strandparadis

Destin er et ekte strandparadis og en høydepunkt på turen. Tilbring tre dager med å nyte krystallklart vann og hvite sandstrender, perfekt for snorkling, dykking og fiske.

Panama City: Sol, strand og moro

Panama City, et annet fantastisk strandstop på reisen gjennom Floridas skjulte skatter. Her kan dere nyte alt fra lokale attraksjoner som Pier Park til spennende vannsporter.

Port St Joe og Crawford: Et naturskjønn stopp

Ta en pause i Port St Joe på vei mot Crawfordville. Denne kystbyen byr på vakre strender og utsøkte sjømatopplevelser. Crawfordville tilbyr en unik naturopplevelse med kajakkpadling og fugletitting. Utforsk parkene og nyt roen i denne naturskjønne byen.

Crystal River: Møt sjøkuene og aper

Avslutt turen med et besøk til Crystal River, hvor dere kan svømme med manatees (sjøku), aper, alligatorer og mye mer. Nyt de varme kildene, padle i klare elver og utforsk lokale parker. Dette kan virkelig anbefales! Her var Cowboyreiser selv i 2023 og det var en herlig opplevelse.

Avslutning i Orlando

Avslutt reisen gjennom Floridas skjulte skatter der dere startet, i Orlando. Nyt en siste dag med fornøyelser eller avslapning før hjemreisen.

Denne 14 dagers roadtripen til Floridas skjulte skatter tilbyr en unik mulighet til å oppleve statens mangfoldige og rike kulturarv, naturlige skjønnheter og sjarmerende byer.

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • 14 flotte overnattinger
 • Frokost inkludert flere steder
 • Leiebil (SUV) i 14 døgn
 • Våre tips og råd til reisen
 • Kjørerute ordnes i prisen om ønskelig

Pris fra: 10.895,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-200
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra: 10.895,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Sol og varme

  Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

  Drømmer du om en uforglemmelig ferie? Bli med på en fantastisk roadtrip i Florida, en 18 dagers reise gjennom statens mest spennende steder! Fra solrike strender i Miami til eventyrlige fornøyelsesparker i Orlando, denne turen har alt du kan ønske deg og mer. Denne roadtripen i Florida tar deg fra Miami’s levende gater til Key […]

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer
  Unike reiser

  Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

  Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

  Les mer
  Roadtrip

  Opplev den skandinaviske arven i Nord-Dakota og Minnesota

  Gå tilbake i røttene og opplev den skandinaviske arven  i Nord-Dakota og Minnesota. Her får dere virkelig gått i fotsporene til pionerene, som skapte amerikanske vesten. En fantastisk tur med mange flotte opplevelser! Se også: Reis på roadtrip i USA – vi skreddersyr din drømmetur til USA Pris fra: 7.995,- per person (se lenger ned […]

  Les mer