Bryllupsreise

Bryllupsreise i USA: Utforsk alt fra Rocky Mountains til Stillehavet

Planlegger du din bryllupsreise i USA? Fra Rocky Mountains i øst til Stillehavet i vest, kan du oppleve det beste av det amerikanske kontinentet. Med nasjonalparker, ranchferie, Highway 1, og Las Vegas bryllupskapeller, er det ingen mangel på spennende destinasjoner å utforske.

En bryllupsreise i USA har noe å tilby for enhver smak. Fra vakre nasjonalparker til ranchferie, og fra romantiske turer langs Highway 1 til Las Vegas bryllupskapeller, er det en rekke spennende destinasjoner å utforske.

Se også: Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

Ranchferie i Rocky Mountains

En bryllupsreise til Rocky Mountains gir deg muligheten til å oppleve en ekte amerikansk cowboy-opplevelse. Du kan ri på hester, delta på western-show og delta i ulike cowboy-aktiviteter på en av de mange ranchene i området. Dette kan være en perfekt måte å slappe av og nyte vakker natur sammen med din kjære.

Utforsk Highway 1 langs kysten av California

En annen flott destinasjon for din bryllupsreise i USA er Highway 1 langs kysten av California. Her kan du kjøre langs en av de vakreste kystlinjene i verden, med spektakulær utsikt over Stillehavet. Du kan stoppe på pittoreske steder langs veien, besøke småbyer og nyte kulinariske opplevelser i verdensklasse.

california golden gate bridge roadtrip cowboyreiser

Besøk Grand Canyon

Grand Canyon er en av USAs mest ikoniske destinasjoner, og et must-see på din bryllupsreise. Med sine dramatiske klippeformasjoner og fargerike landskap, vil du garantert få en uforglemmelig opplevelse. Du kan velge å ta en tur med helikopter for å se Grand Canyon fra luften, eller gå ned i kløften for en mer utfordrende tur.

Las Vegas bryllupskapeller

Las Vegas er kjent for sine bryllupskapeller, og kan være en morsom og minneverdig måte å gifte seg på. Det finnes en rekke kapeller som tilbyr ulike typer seremonier og pakker som kan tilpasses etter dine behov og ønsker. Du kan velge alt fra en enkel og intim seremoni til en stor og overdådig fest.

Las Vegas - bryllupskapell

Opplev nasjonalparkene i USA

USA er hjem til noen av verdens mest imponerende nasjonalparker, og du kan inkludere noen av dem på din bryllupsreise. Yosemite, Yellowstone, Zion, og Bryce Canyon er bare noen av parkene som tilbyr spektakulære landskap, vakker natur og fantastiske utendørs opplevelser.

Grand Prismatic - Yellowstone - Rocky Mountains

Finn din drømmebryllupsreise i USA i dag og lag minner som vil vare livet ut.

Vi står klar for å skape den perfekte bryllupsreise i USA for dere. Ta kontakt med oss for en herlig bryllupsreise-prat, på epost: post@cowboyreiser.no eller tlf. 48 45 02 22

Tips en venn eller kollega
Avreise: Hele året
Antall personer: 2-2000

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Bryllupsreise

  Bryllupsreise? California er perfekt!

  Bryllypsreise slik som denne turen har vi selv gjort, som en del av vår egen bryllupsreise, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale!

  Les mer
  Bryllupsreise

  Bryllupsreisen skal være unik

  Vi i Cowboyreiser har de siste ti årene arrangert flere bryllup enn de aller fleste i Norges land. Samtidig vi har også lett etter de mest unike plassene i USA og i det amerikanske Ville Vesten, for å finne den perfekte bryllupsreisen.

  Les mer
  Unike reiser

  Naturopplevelser i verdensklasse

  Denne turen er for dem som ønsker seg noe helt unikt og naturopplevelser av beste kvalitet! Og i denne turen får dere oppleve et reise som ingen andre i USA eller i Skandivavia tilbyr! Turen tar dere gjennom noen av de flotteste og råeste stedene «den ville vesten» har å tilby, og det i kombinasjon […]

  Les mer