oktober 12, 2023

Ferie i Florida med Cowboyreiser – Perfekt året rundt

Med Cowboyreiser oppdager dere hvorfor ferie i Florida er den ultimate destinasjonen for alle årstider. Enten det er for strendenes skjønnhet, fornøyelsesparkenes magi, eller kulturens rikdom, tilbyr Florida et mangfold av opplevelser som garantert vil berike deres reise. Vi har slått oss sammen med Floridareiser, så all ekspertise på Florida er samlet hos oss!

Florida, kjent som «The Sunshine State», er en av de mest ettertraktede reisemålene i USA, og med god grunn. Med Cowboyreiser som deres reisebyrå for USA, kan dere utforske dette fantastiske stedet og oppleve alt det har å tilby, uansett tid på året.

Se også: Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

Et paradis for solsultne nordmenn

Florida er berømt for sine solfylte dager og varme temperaturer, noe som gjør det til et ideelt reisemål for de som søker sol og strandliv. Med over 1300 kilometer med kystlinje, finnes det en strand for enhver smak, fra de livlige kystene i Miami til de rolige og pittoreske strendene i Key West.

Fornøyelsesparker for alle aldre

Florida er hjem til noen av verdens mest kjente fornøyelsesparker, inkludert Walt Disney World, Universal Studios, og SeaWorld. Disse parkene er ikke bare for barn; de tilbyr uforglemmelige opplevelser for besøkende i alle aldre, med et bredt spekter av attraksjoner, parader og show. Her er det også perfekt å leie eget hus; kort unna parkenes magi!

Rik på kultur og historie

Utover strendene og fornøyelsesparkene, er Florida også rik på kultur og historie. Steder som St. Augustine, den eldste byen i USA, og det kulturelle mangfoldet i byer som Miami og Tampa, tilbyr en unik innsikt i statens historiske og kulturelle arv.

Natur og dyreliv

For natur- og dyrelivsentusiaster, byr Florida på enestående muligheter. Everglades National Park, et verdensarvsted, gir sjansen til å se unikt dyreliv som alligatorer og mangfoldige fuglearter. Florida Keys tilbyr enestående muligheter for dykking og snorkling med sitt imponerende korallrev.

Golf, shopping og mye mer

Golfentusiaster vil finne et paradis i Florida, med over 1000 golfbaner. Shoppingmulighetene er også endeløse, fra luksuriøse boutiquer i West Palm Beach til outlet malls i Orlando. Uansett interesse, har Florida noe å tilby og vi hjelper fra A til Å om dere ønsker.

Ideell hele året

Florida er et reisemål som passer perfekt året rundt. Om det er å unnslippe vinterkulden eller nyte sommerens solstråler, tilbyr Florida en ideell flukt i alle sesonger.

Med Cowboyreiser som deres reisebyrå for USA, kan dere være sikre på en uforglemmelig ferie i Florida. Vår ekspertise og skreddersydde tjenester vil sikre at deres Florida eventyr blir alt dere drømmer om, uansett når på året dere velger å reise.

Tips en venn eller kollega

UTVALGTE TURER

Roadtrip

Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

Les mer
Unike reiser

Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

Les mer
Sol og varme

Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

Les mer