Storbyferie

Vi skreddersyr reise på østkysten av USA

Opplev en reise på østkysten av USA med Cowboyreiser, der dere kan utforske alt fra Bostons historiske gater til Washington D.C.’s monumentale skatter, New Yorks livlige metropol og Philadelphias rike historie. Denne regionen tilbyr en unik blanding av amerikansk arv og moderne underholdning.

En reise på østkysten av USA med Cowboyreiser er en reise gjennom Amerikas hjerte og sjel. Dette området, rikt på historie, kultur og urbanitet, tilbyr en rekke opplevelser for enhver reisende. Vi skreddersyr til deres ønsker!

Se også: Roadtrip fra Boston: Oppdag New England sitt mangfold

Boston: Amerikas Historiske Hjerte

Start deres reise på østkysten av USA i Boston, en by som er synonymt med Amerikas revolusjonære fortid. Utforsk Freedom Trail, besøk historiske steder som Bunker Hill og Boston Tea Party Ships & Museum, og nyt byens blanding av gammel sjarm og moderne bekvemmeligheter. På kvelden bør man prøve en «Boston lobster»..

Washington D.C.: Monumenter og museer

Videre til Washington D.C., landets hovedstad, kjent for sine imponerende monumenter og verdensklasse museer. Vandre langs National Mall, besøk Lincoln Memorial, og utforsk Smithsonian-museene. Washington D.C. er ikke bare en by av politikk, men også av kulturell rikdom.

New York: Metropolen over alle metropoler

Ingen reise på østkysten av USA er komplett uten et besøk til New York City. Fra ikoniske Frihetsgudinnen til pulserende Times Square, tilbyr New York en uendelig strøm av opplevelser. Ta en tur i Central Park, utforsk byens varierte nabolag, og nyt en Broadway-show for den ultimate New York-opplevelsen.

Se også: Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

Philadelphia: Fødestedet for USAs uavhengighet

I Philadelphia kan dere fordype dere i USAs fødselshistorie. Besøk Independence Hall hvor Uavhengighetserklæringen og Grunnloven ble undertegnet, og se Liberty Bell. Philadelphia byr også på en flott kunstscene og deilige kulinariske opplevelser, inkludert den berømte Philly Cheese Steak. Må prøves! For de sportsinteresserte er dette også en perfekt by å oppleve et amerikansk idrettsarrangement.

Hver av disse byene på østkysten av USA har sin egen unike sjarm og historie, og med Cowboyreiser kan dere oppleve dem alle på en måte som passer dere. Enten dere er interessert i historie, sport, kunst, mat, eller bare ønsker å suge inn den urbane atmosfæren, er en reise på østkysten av USA en opplevelse dere ikke vil glemme. Med vår hjelp kan dere skreddersy turen for å inkludere alle høydepunktene og skjulte skattene som denne fascinerende regionen har å tilby. For svært mange vil en roadtrip være perfekt for å oppleve disse stedene; og i tillegg finnes det herlige små badebyer som det hele kan kombineres med.

Ta kontakt med oss på post@cowboyreiser.no eller +47 48 45 02 22 for en hyggelig østkyst-prat!

Tips en venn eller kollega

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Utforsk amerikansk musikkhistorie: En musikalsk roadtrip

  Gjør dere klar for en uforglemmelig reise gjennom Amerikas musikalske hjerte! Bli med på en 11 netters musikalsk roadtrip som strekker seg fra Chicago til New Orleans. Denne turen tar deg gjennom ikoniske musikkbyer som har formet sjangre som jazz, blues, country og rock’n’roll. Opplev musikkhistorie på nært hold, fra bluesens fødested i Chicago til […]

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip fra Boston: Oppdag New England sitt mangfold

  Bli med på en eventyrlig roadtrip gjennom New England sitt hjerte. Start i Boston, en by preget av sin rike historie, og reis gjennom maleriske kystbyer og naturlige underverk. Denne turen byr på en unik blanding av kultur, historie og naturskjønnhet, og gir dere en fullstendig opplevelse av hva New England har å tilby. Deres […]

  Les mer
  Unike reiser

  Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

  Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker. Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort […]

  Les mer