Unike reiser

Utforsk amerikansk musikkhistorie: En musikalsk roadtrip

Gjør dere klar for en uforglemmelig reise gjennom Amerikas musikalske hjerte! Bli med på en 11 netters musikalsk roadtrip som strekker seg fra Chicago til New Orleans. Denne turen tar deg gjennom ikoniske musikkbyer som har formet sjangre som jazz, blues, country og rock’n’roll. Opplev musikkhistorie på nært hold, fra bluesens fødested i Chicago til jazzens hjem i New Orleans, og nyt hver bys unike kultur og atmosfære.

Dette er en unik 11 netters musikalsk roadtrip tar deg med på en historisk og kulturell oppdagelsesferd. Opplev Chicago’s livlige jazz- og bluesscene, Nashville’s countrymusikkhjerte, Memphis’ rock’n’roll-ånd, og New Orleans’ sjarmerende jazzkultur. Med nøye planlagte overnattinger i hver by, gir denne musikalske roadtripen en fullstendig opplevelse av Amerikas musikalske arv.

Pris fra: 18.329,- per person (se lenger ned i reisebeskrivelsen alt som er inkludert)

Se også: Oppdag Floridas skjulte skatter: 14 dagers roadtrip

Chicago: Jazz og bluesens hjerte

Dere starter deres eventyrlige musikalske roadtrip i Chicago. Denne byen er ikke bare kjent for sin imponerende arkitektur og vindfulle gater, men også som et viktig sentrum for jazz og blues. Tilbring to netter her og dykk ned i byens musikalske historie. Besøk kjente klubber som Buddy Guy’s Legends for autentisk blues og The Green Mill for levende jazzopptredener. Gå ikke glipp av en tur til Chicago Blues Museum for en dypere forståelse av sjangerens historie og påvirkning.

Springfield, Illinois: Historiske oppdagelser

Reis videre til Springfield, Illinois, og opplev en natt i denne historisk rike byen. Mens byen er mest kjent for sin tilknytning til Abraham Lincoln, har den også en levende musikalsk scene. Utforsk Lincolns hjem og presidentmuseumet før du nyter live musikk på lokale barer og klubber, som ofte har en blanding av folkemusikk og moderne melodier.

St. Louis: Musikkens og historiens krysningspunkt

St. Louis i Missouri er neste stopp. Byen, kjent som bluesens og jazzens krysningspunkt, byr på en unik musikalsk opplevelse. Tilbring en natt her og utforsk National Blues Museum, eller nyt en live forestilling på en av byens mange jazzklubber. St. Louis er også hjem til den legendariske Gateway Arch, et symbol på byens historiske betydning.

Nashville: Countrymusikkens hovedstad

Videre til Nashville, Tennessee, hvor to netter venter i «Music City». Nashville er selve hjertet av countrymusikken, og et besøk til Grand Ole Opry er et must for enhver musikkelsker. Utforsk Country Music Hall of Fame og ta en tur ned Music Row, hvor dere kan oppleve byens pulserende musikkscene og kanskje til og med fange en live opptreden av en fremtidig stjerne.

Memphis: På sporet av rock’n’roll og blues

I Memphis, Tennessee, tilbringer dere to netter hvor dere dykker inn i byens rike musikkhistorie. Besøk Graceland, hjemmet til Elvis Presley, og utforsk Sun Studio, hvor legender som Johnny Cash og Jerry Lee Lewis spilte inn sine hits. Memphis er også kjent for sin dype forankring i bluesmusikken, så en tur til Beale Street, kjent for sine levende musikksteder og historiske betydning, er en fantastisk opplevelse.

Natchez, Mississippi: Sørstatskultur og Musikalsk Arv – 1 Natt
På veien til Natchez, Mississippi, er naturlige stopp historiske Jackson og Vicksburg – kjent fra borgerkrigen i USA. Fortsett reisen til Natchez og tilbring en natt i denne sjarmerende byen. Natchez er kjent for sin vakre arkitektur og rike historie, men også for sin musikalske arv. Utforsk byens historiske distrikter og nyt lokale musikkopptredener som gjenspeiler sørstatskulturen.

New Orleans: Jazzens og cajun rytmenes hjem
Avslutt deres musikalske roadtrip i New Orleans, Louisiana, kjent som jazzens fødested. Tilbring to netter i denne unike byen og opplev dens rike kreolske og cajun-kultur. Utforsk det livlige French Quarter, nyt autentiske jazzopptredener på Bourbon Street, og besøk Preservation Hall for en uforglemmelig musikalsk opplevelse. New Orleans’ musikalske landskap er like variert og fargerikt som byen selv, og tilbyr alt fra tradisjonell jazz til moderne fusjoner og cajun-rytmer.

11 netters musikalsk roadtrip er en unik mulighet til å fordype seg i Amerikas musikalske historie og kultur, og til å oppleve noen av de mest ikoniske musikkbyene i USA. Turen kan selvsagt også tas uten å ha bare fokus på musikk; dette er en reise som har deler av Route 66, borgerkrigshistorie og generelt en fantastisk reise fra nordlige midtvesten til sørstatene.

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • 11 flotte overnattinger
 • Frokost inkludert flere steder
 • Leiebil (SUV) i 11 døgn
 • Våre tips og råd til reisen
 • Kjørerute ordnes i prisen om ønskelig

Pris fra: 18.329,- per person (2 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-200
Antall dager: 11
Pris per deltager: NOK fra: 18.329,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer
  Unike reiser

  Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

  Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

  Les mer
  Sol og varme

  Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

  Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

  Les mer