Roadtrip

Roadtrip fra Boston: Oppdag New England sitt mangfold

Bli med på en eventyrlig roadtrip gjennom New England sitt hjerte. Start i Boston, en by preget av sin rike historie, og reis gjennom maleriske kystbyer og naturlige underverk. Denne turen byr på en unik blanding av kultur, historie og naturskjønnhet, og gir dere en fullstendig opplevelse av hva New England har å tilby.

Deres reise starter i Boston, tar dere gjennom historiske Salem og Portsmouth, og videre til den sjarmerende kystbyen Kennebunkport. Oppdag Acadia Nasjonalparkens naturskjønnhet, de majestetiske White Mountains, og Vermonts idylliske landskap, før turen avsluttes i det vakre Cape Cod.

Pris fra: 9.690,- per person (se lenger ned i reisebeskrivelsen alt som er inkludert)

Se også: Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

Historiske Boston: En by fylt av Amerikas arv

Ankomst i Boston, og oppdag Bostons historiske skatter. Utforsk Freedom Trail og byens berømte landemerker som Faneuil Hall og USS Constitution, en reise gjennom USAs frihetskamp.

Fra hekseprosesser til havneidyll: Salem til Kennebunkport

Reis nordover fra Boston og opplev Salems berømte hekseprosess historie. Nyt deretter den maritime sjarmen i havnebyene Gloucester og Rockport, før dere ankommer Kennebunkport, et populært tilfluktssted for kunstnere og forfattere. Umåtelig vakker dag!

Maines naturskjønne kyst: Bar Harbor og Acadia Nasjonalpark

Fortsett langs Maines vakre kyst til Bar Harbor. Besøk Acadia Nasjonalpark og opplev dens imponerende landskap, fra Cadillac Mountain til fjordlignende kystlinjer. Er dette en av USAs vakreste steder?

Innlandseventyr: Fra Bar Harbor til White Mountains

Forlat kysten og reis innover mot White Mountains. Opplev det spektakulære landskapet i «New Englands tak», et område kjent for sin naturskjønne skjønnhet og sjarmerende småbyer.

Gjennom Vermonts Green Mountain til Stowe

Kryss de vakre White Mountains og ta inn over deg Vermonts naturlige skjønnhet på vei til Stowe. Opplev en pittoresk rute gjennom småbyer og forbi historiske landemerker. Hvem skulle tro så mye skjønnhet finnes så kort fra de store byene som New York og Boston?

Fra Stowe til Berkshires kulturelle hjerte
Fortsett sørover langs Route 100 gjennom Vermonts Green Mountain og inn i Massachusetts’ Berkshires. Denne regionen er kjent for sin landlige skjønnhet og rike kulturarv. En perle som de fleste nordmenn ikke har oppdaget enda.

Kystens Kall: Newport og Cape Cod
Fra Berkshires, reis videre til Newport, Rhode Island, og opplev byens historiske sjarm. Avslutt deretter turen i Cape Cod. Dette er et paradis med sine brede strender, nydelige landsbyer og utsøkte sjømat.

Dette er en reise som tar dere med gjennom noen av de mest sjarmerende og historisk rike områdene i USA, og gir dere en dypere forståelse av New Englands unike karakter.

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • 11 flotte overnattinger
 • Frokost inkludert flere steder
 • Leiebil (SUV) i 11 døgn
 • Våre tips og råd til reisen
 • Kjørerute ordnes i prisen om ønskelig

Pris fra: 9.690,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-200
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra: 9.690,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Oppdag Floridas skjulte skatter: 14 dagers roadtrip

  Bli med på en eventyrlig reise gjennom Floridas skjulte skatter! Fra den spennende atmosfæren i Orlando til det historiske St. Augustine og strandparadisene i Destin og Panama City, venter 14 dager fylt med mangfoldige og uforglemmelige opplevelser. Denne 14 dagers roadtripen gir deg sjansen til å utforske noen av Floridas minst kjente, men mest sjarmerende […]

  Les mer
  Unike reiser

  Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

  Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker. Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort […]

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer