Unike reiser

Oppdag magien på Hawaii med Cowboyreiser

Drømmer dere om en perfekt ferie i paradiset? Med Cowboyreiser kan dere oppleve det beste av Hawaii. Fra Oahus pulserende liv til de fredelige øyene rundt, skreddersyr vi deres drømmeferie på Hawaii, hvor hver dag byr på nye eventyr og uforglemmelige opplevelser.

En reise til Hawaii med Cowboyreiser tar dere med til hjertet av Oahu og Honolulus eksotiske sjarm, samtidig som dere får oppleve de unike særegenhetene til Hawaiis andre øyer. Med vår hjelp blir hver detalj av deres Hawaii reise nøye planlagt for en skreddersydd og minneverdig opplevelse. Kombiner også Hawaii med California – en meget god kombinasjon!

Les også: Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

Oahu og Honolulu: Hawaiis livlige puls

Oahu, kjent som «The Gathering Place», er øya hvor Hawaiis hjerte banker sterkest. Her kan dere utforske Honolulu, en by som tilbyr en dynamisk blanding av tradisjonell kultur og moderne bekvemmeligheter. Besøk historiske steder som Pearl Harbor, slapp av på de legendariske strendene i Waikiki, og utforsk det livlige bylivet. Vi i Cowboyreiser organiserer aktiviteter som lar dere oppleve Oahus unike sjarm.

Utforsk Hawaiis naturlige underverker

Hawaii er mer enn bare vakre strender. Utforsk dramatiske vulkanske landskap, frodige regnskoger og fascinerende kulturelle steder. Opplev Hawaiis naturskjønne underverker, fra storslåtte fossefall til majestetiske fjell, og la dere fortrylle av øyenes naturlige skjønnhet.

Kauai: Den rolige hage-øyen

Kauai, kjent som «The Garden Isle», tilbyr en fredelig flukt fra hverdagens stress. Med Cowboyreiser kan dere oppdage Kauais fantastiske landskap, fra Waimea Canyon til de pittoreske strendene langs Na Pali-kysten. Vi planlegger turer som lar dere utforske øyas skjulte perler.

Maui: Øya med mangfoldige opplevelser

På Maui venter et mangfold av opplevelser, fra snorkling i Molokini-krateret til soloppgangen på Haleakalā. Maui kombinerer naturskjønnhet med kulturell rikdom, og vi tilrettelegger for uforglemmelige aktiviteter som viser fram alt øya har å by på.

Big Island: Et eventyr i kontraster

Big Island, Hawaiis største øy, tilbyr en verden av kontraster. Fra Kilauea-vulkanens lavafelt til de grønne dalene i Waipio Valley. Med en tur gjennom oss, kan dere oppleve Big Islands unike landskap og kultur. Enten det er gjennom vulkanske eventyr eller å utforske øyas rike historie.

Vi er eksperter på å skape skreddersydde reiser til Hawaii. Vi forstår at hver reisende er unik, og derfor planlegger vi deres tur til Hawaii med personlig tilpasning og oppmerksomhet på detaljer. Fra hotellvalg til aktiviteter og utflukter, sørger vi for at deres ferie på Hawaii blir akkurat slik dere drømmer om.

En tur til Hawaii med Cowboyreiser er ikke bare en ferie; det er en reise gjennom paradisets skjønnhet og kultur. La oss hjelpe dere med å skape minner som varer livet ut på disse fortryllende øyene.

Prisene er ofte overraskende gode, og gjennom å kombinere transport (bil eller MC) og hoteller, kan vi få fantastiske priser!

Tips en venn eller kollega

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer
  Unike reiser

  Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

  Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

  Les mer
  Sol og varme

  Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

  Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

  Les mer