Gruppereise

Guidet tur opp den nordlige stillehavskysten – Vancouver til San Francisco

Vi tror det å ha en reise med guide, hvor du opplever nydelig natur og flotte byer, men i et magisk område som automatisk skaper ro og senket tempo, er noe mange søker.Stillehavskysten tilbyr nettopp dette.

Vi ønsker å sende dere på en tur med buss fra Vancouver til San Francisco, hvor dere besøker herlige byer som Seattle, Portland og vinområdet Sonoma. Turen har masse nydelig natur langs stillehavskysten, og den skaper en herlig ro. Dere vil bl.a. besøke vulkanene Mt. Rainier og Mt. St. Helens, og nasjonalparken Redwood, hvor dere vil få et mektig skue med verdens høyeste trær overalt.

Se også: Rocky Mountains beste; busstur med guide

Vancouver – Canadas flotteste by?

Vi i Cowboyreiser er veldig glad i det autentiske USA, men Vancouver i Canada er absolutt en by vi kan anbefale, og med glede sender dere i vei til. Denne guidede bussturen starter i Vancouver, hvor de første par dagene tilbringes. Her er masse for dere å oppleve, og bl.a. kan dere ta en tur til Victoria Island utenfor byen. Denne øya byr på britisk kolonistil med frodige parker og flotte turmuligheter. Eller bare oppleve Vancouver!

Seattle – yrende byliv

Fra Vancouver går turen over grensen til USA, og til Seattle. Her blir det mulighet til å oppleve denne sofistikerte byen, med et flott og yrende sentrumsliv.

Et kafestopp er liksom selve definisjonen på Seattle! Her blir det og en mulighet for dere å komme opp i Space Needle som rager som det perfekte utsiktspunkt.

Portland – mikrobryggerienes «hovedstad»

Dag 4 går turen mot Portland, og dere reiser innom de vulkanske fjellene Mt. St. Helens og Mt. Rainier på veien. Dette er klassiske symboler for den nordlige Stillehavskysten! Når dere ankommer Portland, vil dere se hvor enkelt det å spasere rundt. Byen kalles ikke en av verdens beste byer for gående uten grunn. Et stopp for middag med øl på et av byens utallige mikrobryggerier er et must!

Fra Portland går turen langs Oregons flotte kyst. Her er det strender, bukter og skog på alle kanter, og dagen avsluttes i området rundt Oregon Dunes. Her er det sandklipper som kan bli så høye som 150 meter, og skaper et dramatisk uttrykk langs kysten.

Redwood – verdens høyeste trær

Turen nedover langs stillehavskysten veksler mellom dramatisk kystlandskap og rolige havnebyer, og på dag 6 går turen innom Redwood nasjonalpark på vei mot byen Eureka i California. Redwood er verdens høyeste tresort, og finnes kun lokalisert i noen få skoger langs stillehavskysten. Her lover vi at du føler deg liten, men mektig imponert! Noen av trærne er høyere enn Frihetsgudinnen i New York..

Vinområdene og San Francisco

Fra pittoreske Eureka reiser dere videre mot det deilige vinområdet Sonoma. Men på veien er det en godbit, med den nydelige havnelandsbyen Mendocino. Etter dette reiser dere fra kystlandskap til varmt og deilig «middelhavsklima» i området ved Sonoma.

Vinområdet er helt herlig! Vi har selv vært i området, og det er så definitivt verdt et besøk.

Turen går på dag 8 til San Francisco som kun ligger et par timer unna, og dere vil få oppleve denne kule storbyen! Avreise dagen etter, eller vi hjelper dere med forlengelse av oppholdet.

california golden gate bridge roadtrip cowboyreiser

Pris: 17.695,- per person i dobbeltrom inkludert 8 overnattinger på hotell, transport og engelskspråklig guide

Flyreise kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: 03.06.2020
17.06.2020
15.07.2020
05.08.2020
02.09.2020
23.09.2020
Antall personer: 1-50
Antall dager: 8
Pris per deltager: NOK fra 17.695,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Gruppereise

  Rocky Mountains beste – busstur med guide

  Vi har selv opplevd store deler av denne turen, og vi er skikkelig misunnelig på dere som «hopper» på denne bussturen.

  Les mer
  Storbyferie

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer
  Eventyrlystne

  4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

  Les mer