Roadtrip

Offroad 4×4 tur i nydelige USA

Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken med ekte offroad, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av!

Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere får mulighet til å gå de flotteste og mest utilgjengelige turene nettopp fordi dere er på offroadtur med firehjulstrekkere.

Se også: Unik kombinasjon av fotturer og offroad kjøring

 Utsikt utover Bryce Canyon Nasjonalpark

Aldri før har det blitt tilbudt slike offroad turer i den Amerikanske villmarken slik vi i Cowboyreiser nå tilbyr. Dette er en kombinasjon av deilige fotturer og offroadkjøring. Disse turene er vi skikkelig stolt av å kunne tilby!Denne turen er smekkfull av høydepunkter i form av natur og opplevelser.

Las Vegas – en by ulik noen annen

Turen går over 13 dager og 12 netter, og starter i Las Vegas. Første dag er helt super til å oppdage denne byen fullt av galskap, før dere reiser ut i naturen.

Det berømte Las Vegas skiltet

Dagen etter møter dere guiden og resten av den intime gruppen på maks 15 personer, og sammen henter dere bilene dere skal benytte de neste 12 dagene. Her benyttes det noen skikkelige monster av noen firehjulstrekkere. Ford F-250 er en av de SUV’ene som benyttes, så plass og trygghet er i orden.

Zion og Grand Canyon Najonalparker – disse skuffer aldri!

Turen starter i vakre Zion Nasjonalpark, hvor dere får muligheten til masse offroadkjøring og gå en fantastisk tur til f.eks. Emerald Pools. Videre går turen til den fantastiske nordsiden av Grand Canyon. Uberørt og et av kanskje verdens vakreste utsiktspunkt besøkes.

En mann gående på vei inn i en canyon i Zion National Park

Vermilion Cliffs og Bryce Canyon – er dere på en annen planet?

På veien vestover i statene Utah og Arizona blir flere fantastiske stopp på veien, f.eks. det trange juvet The Buckskin Gulch og til Vermillion Cliffs Nasjonalmonument som bl.a. er kjent for formasjoner som «the Wave». En av nettene tilbringer dere i telt, så dere får oppleve villmarken på nært hold!

Dag 5 kjører dere offroad og bakveier gjennom ørkenen mot Bryce Canyon nasjonalpark. Og ettermiddagen tilbringes i denne helt spesielle parken. Det er utrolig at alle disse nasjonalparkene har så utrolig mye forskjellig å tilby!

Utsikt utover Bryce Canyon National Park

Offroad kjøring ned Hole in the Rock Road blir det på dag 6. En gammel offroadvei lagd av de første mormonerne som kom til Utah. Muligheter for fine fotturer på veien!

Høydepunktene står i kø

De neste fire dagene vil dere oppleve Arches, Canyonlands og Capitol Reef nasjonalparker, samt dere vil kjøre inn i sagnomsuste Monument Valley. Her får dere assosiasjoner til westernfilmene fra oppveksten! Disse dagene vil inneholde en god del spektakulær offroadkjøring og igjen, naturopplevelser av de sjeldne. Hyggelige byer som Moab og Escalante blir deres overnattingsstopp på veien.

Solnedgangen setter inn over Cathedral Valley i Capitol Reef National Park

Dag 11 tilbringer dere i Grand Canyons sørlige del. Her får dere hele siste dag til å gå tur og å oppleve alt denne helt unike nasjonalparken har å tilby! For en tur!

Turen avsluttes i Las Vegas, hvor dere får siste dag av turen til å oppleve mer av hva Las Vegas har å tilby. Vi kan hjelpe med det meste!

Vi anbefaler selvsagt en dag eller to til enten i forkant eller etterkant, av denne fantastiske turen, i Las Vegas.

Pris: fra 32.985,- per person i dobbeltrom med all transport i firehjulstrekker (pristillegg om du ønsker å kjøre helt egen bil), 12 overnattinger, engelskspråklig guide, frokost og lunsj

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Spør oss for dato
Antall personer: 1-15
Antall dager: 12
Pris per deltager: NOK fra 32.985,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Eventyrlystne

  4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

  Les mer
  Fot- og sykkelreise

  Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

  Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

  Les mer
  Fot- og sykkelreise

  Trugetur i Yellowstone og Grand Teton nasjonalpark

  Trugetur gjennom verdens første nasjonalpark, Yellowstone, er en godbit for dere eventyrlystne! Det er skikkelig gøy å tilby en tur på truger gjennom parken på vinterstid 2023 og i julen frem mot 2024. Det er kanskje første gang dette tilbys, og vi gleder oss selv også til å oppleve denne turen; for å oppleve an […]

  Les mer