Gruppereise

Opplev nasjonalparkene i «den ville vesten» med guidet busstur

Vi har opplevd flere nasjonalparker i USA som vi ikke trodde kunne være sann. Og denne turen med guide, tar dere innom de aller fleste høydepunktene i  «den ville vesten»

Turen tar dere med på opplevelsen av flotte storbyer som Las Vegas, Los Angeles og San Francisco. Men viktigst av alt er at dere får oppleve alle de fantastiske nasjonalparkene som dere har sett på f.eks. BBCs suksess serie: Planet Earth. Yellowstone, Arches, Canyon de Chelly og mange flere. Det å oppleve områdene med guide i tillegg, gir en ekstra dimesjon, og muligheten til virkelig få et stort utbytte.

Se også: Guidet tur opp den nordlige stillehavskysten; Vancouver til San Francisco

Turen går fra verdensberømte San Francisco. Her får dere første par dagene til å oppleve denne herlige metropolen. Dere bør ikke gå glipp av Alcatraz fengsel, Fisherman’s Wharf eller den verdensberømte trikken. Vi var selv veldig glad for å ha opplevd disse tingene forrige gang vi var i San Francisco.

Lake Tahoe og «den ville vesten»-byen Virginia City

Etter dette går turen videre mot nydelige Lake Tahoe, som ligger i Sierre Nevada fjellene. En ekte helårsdestinasjon, og herlig sted for små turer og oppdagelser. Ettermiddagen her tilbringes i lille Virginia City, som er en ekte cowboyby, som fortsatt holder koken. Denne unike byen står på vår egen liste over steder vi må besøke! Dette er så nært den ville vesten dere kommer..

Turen videre tar dere gjennom Nevadas ørken, hvor dere følger ruten svært mange av immigrantene tok på veien mot California på midten av 1800 tallet. Dere kjører innom steder som Black Rock Desert og Craters of the Moon, hvor faktisk man trente til månefarten på 60-tallet. Landskapet er så nært månens landskap, at det var ideelt for nettopp slik trening.

Så kommer dere til Yellowstone Nasjonalpark

Her får dere flere dager og muligheten til å oppleve verdens første nasjonalpark. Parken yrer av dyreliv, varme kilder og faktisk finner dere flere geysirer her enn noe annet sted på jorden. Guiden vil ta dere med på steder som Old Faithful, Mammoth Hot Springs og Yellowstone Lake. Dette vil gi dere innsikt dere ellers fort ville gått glipp av!

Turen går så videre til Grand Teton Nasjonalpark (denne reisens hovedbilde viser nydelige Grand Teton fjellkjeden), og gjennom cowboy og skidestinasjonen Jackson og videre mot Salt Lake City. Sjansen for å få se majestetiske bison på veien, er stor!

Utahs nasjonalparker

Utahs hovedstad Salt Lake City er også mormonernes «hellige» by, og det er flere severdigheter her, og vi har selv vært i byen. Maten og den herlige roen for å være en storby, imponerte oss veldig. Denne byen blir et fint stopp på veien mot de spektakulære nasjonalparkene sydover i Utah og Arizona.

Turen går fra Salt Lake City til den koselige byen Moab, som blir base de neste par dagene. Herfra er det å oppleve de verdensberømte nasjonalparkene Arches, Canyonlands, Capitol Reef og Bryce Canyon. Naturen i disse parkene er så varierte fra en park til en annen at du nesten ikke kan forstå det. Samtidig viser naturen seg her fra sin vakreste side! Vi har selv blitt «slått luften ut av» flere ganger her..

Turen videre er også ene høydepunktet etter det andre. Fra Bryce Canyon går turen via flotte Lake Powell, som vi selv har opplevd, og trygt kan anbefale. Dere ender opp i området Navajo Nation, hvor dere finner Canyon de Chelly, som for mange er enda vakrere opplevelse enn Grand Canyon!

Route 66 og Las Vegas

Etter dette kjører dere innom deler av gamle Route 66, på veien til Las Vegas. I Las Vegas tilbringes et par dager, og denne storbyen fortjener det. Den byr på så mye; fra underholdning til gambling til fantastiske hotell. Her er noe for alle! Ønsker dere oppleve noe annet enn Las Vegas, anbefaler vi også en tur innom Death Valley; verdens tørreste og varmeste sted (ekstra kostnad må beregnes).

En perfekt avslutning med Los Angeles

Etter fine dager i Las Vegas, går turen mot sine siste stopp. Turen ender, etter en kjøretur gjennom ørkenen, i Los Angeles. Her guides dere rundt i Hollywood og i Beverly Hills. Når dere kommer til hotellet, er turen dessverre slutt. Men med denne turen har dere fått oppleve noe av det beste av byer og nasjonalparker i «den ville vesten». Dette er en ekte USA tur!

Pris fra: 32.795,- per person i dobbeltrom, med all overnatting, guide og transport i flotte turbusser.

Fly tilkommer i tillegg, og vi hjelper deg gjerne med det om ønskelig.

Denne turen kan selvsagt også oppleves som en roadtrip/bilferie.

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: 27.05.2023
15.07.2023
19.08.2023
02.09.2023
Antall personer: 1-100
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK Fra 32.795,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Gruppereise

  Rocky Mountains beste – busstur med guide

  Vi har selv opplevd store deler av denne turen, og vi er skikkelig misunnelig på dere som «hopper» på denne bussturen.

  Les mer
  Gruppereise

  12 dagers guidet offroad 4×4 tur

  Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av! Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere får […]

  Les mer