Gruppereise

Fantastisk gruppereise med norsk reiseleder 14 dager fra 29.04.2023

Vi er stolt av å presentere vår gruppereise med norsk reiseleder. Om det er en tur dere skal unne dere i 2023, er dette turen! I USA venter deler av Route 66, Grand Canyon, guidede opplevelser med Navajo-indianere, Bryce og Arches Nasjonalpark og en ekte amerikansk barbeque. Cowboyreisers medeier stiller som norsk reiseleder!

Se også: Roadtrip langs Highway 1, Californias beste, Las Vegas og Grand Canyon

Avreise 29.04.2023:

Vi reiser fra Norge, og holder av fly for alle som ønsker å reise samlet fra Oslo. Her møttes dere av Christian fra Cowboyreiser, som er norsk reiseleder, og turen går via København til Los Angeles. I Los Angeles venter det et godt hotell med gangavstand til butikker og restauranter. Turbussen vår venter på oss ved ankomst i Los Angeles, og frakter oss til hotellet. På ettermiddagen vil Cowboyreisers norske reiseleder Christian, ha en gjennomgang av turen, forklare og svare på spørsmål før den fantastiske turen virkelig tar til dagen etter.

30.04.2023 – turstart og  vi skal oppdage Route 66

Turen går fra Los Angeles i retning Grand Canyon Nasjonalpark, og vi følger i Route 66s fotspor – selve «moderveien» i USA i sin tid. I Barstow venter Route 66 Mother Road Museum, hvor vi får et godt innblikk i historien til Route 66. Vi ender i Needles, en annen gammel Route 66 by, som virkelig hengir tankene til en svunnen tid. Vi overnatter her ved et hyggelig hotell

01.05.2023 – Route 66 og endestopp i nydelige Sedona

Om morgenen kjører vi til Oatman etter frokost. Dette er en historisk Route 66 landsby, hvor esler går i gaten og Oatman oser av sjarm og eksentrisitet. Etter dette følger vi det lengste gjenværende streket av Route 66 mellom Kingman og Seligman. Et stopp innomo Huckleberry General Store er en selvfølge. Vi stopper også i Seligman sentrum, kjent som Seligman Historic District. Etter dette går turen til Sedona. Sedona er en nydelig by, og vi bor på et godt hotell i gangavstand til det meste. Her kan dere spasere til en av de herlige restaurantene og bare nyte kvelden!

02.05.2023 – Grand Canyon Nasjonalpark og Red Rock State Park venter

Dette er en dag som dere vil huske resten av livet! Vi spiser tidlig frokost, og reiser til Grand Canyon Nasjonalpark. Amerikanerne har et uttrykk om dette underverket; «mange ting skuffer i livet, men første gang du opplever Grand Canyon, skuffer aldri». Her har vi noen timer til å nyte denne vakre parken, og hva med å ta seg en liten spasertur? Eller bare sitte på en benk og nyte denne unike utsikten?

Senere vender vi tilbake mot Sedona, og har vi tid, kan det hende det blir et besøk til den nedlagte gruvebyen Jerome i tillegg. Helt unik liten gruveby kort unna Sedona. Men uansett kommer vi til å ende dagen ved Red Rock State Park – nok et skue dere antagelig vil huske resten av livet!

03.05.2023 – Navajo-indianerens museum og hellige land; Monument Valley

Denne dagen pakker vi sammen i Sedona etter frokost, og reiser videre til Tuba City. Her venter egen Navajo guide, som vil vise og fortelle ved Explore Navajo Interactive Museum. Her får vi et innblikk i både forhistorie, dagens situasjon og mye mer – en helt spesiell opplevelse. Etter dette går turen til Monument Valley.. Dette er Navajoenes hellige land, og vi bor på godt hotell med utsikt utover denne fantastiske dalen. Vi avslutter kvelden med å spise felles middag , med Monument Valley som bakgrunn.

04.05.2023 – Monument Valley, Four Corners og Durango – en dag i cowboy og indianernes tegn

Om morgenen spiser vi frokost, og reiser ut på guidet tur gjennom Monument Valley. Her får vi Navajo indianer som guider oss, og forteller historie og legender. Det blir også mulighet til å se hvordan de lager tradisjonell kunst på nært hold. En fantastisk start på dagen!

Turen går så videre til Four Corners Nasjonalmonument. Som navnet peker på, møtes 4 forskjellige stater her, og dere får dermed muligheten gå inn i 4 stater på 1-2-3(-4); New Mexico, Arizona, Utah og Colorado. Ferden går så inn mot fjellene, og vakre San Juan fjellene, som er enden av Rocky Mountains. Her finner dere en av våre favorittbyer i USA, historiske cowboybyen Durango.

Dagene her skal tilbringes på en virkelig godbit – historiske Strater Hotel. Hotellet er holdt akkurat slik det var når det ble bygget i 1887. Her er det som å komme tilbake i tid, og du kan omtrent føle hvordan det var å være der mens outlaws, gunman og indianere slås i området. Diamonde Belle Saloon er noe av det kuleste vi har sett – en ekte saloon anno 1887! Kvelden tilbringer dere i Durango, og byens mange gode restauranter fortjener et besøk.

05.05.2023 – Damptog gjennom San Juan fjellene og oppleve Million Dollar Highway i «Amerikas Alper»

Etter en god frokost ved Strater Hotel, venter en togtur fra Durango opp til Silverton, en gammel gruveby langt inne i fjellene. Vi tar det historiske toget oppover, og turen er virkelig vakker. Her vil dere se gamle nedlagte gruver, nydelig natur og elven som renner langs togsporet. Vi ender i koselige Silverton, som ligger her i inngangsporten til det som kalles «Amerikas Alper». Bussen vår henter oss i Silverton, og tar oss via legendariske Million Dollar Highway tilbake til Durango.

06.05.2023 – fridag til å oppdage Durango

Denne dagen er det ikke noen planlagte aktiviteter, og dere kan oppleve herlige Durango. Her kan dere bare spasere rundt i byen, shoppe litt, nyte hotellet, eller kaste dere med på en av de utallige utendørsaktivitene som finnes her – alt fra rafting, fluefiske, zip line eller gå på en deilig fottur i de vakre områdene rundt byen. Dagen er deres!

07.05.2023 – Utahs nasjonalparker med middagscruise og vår amerikanske guide dukker opp

Vi reiser fra Durango etter frokost, og kjører fra Colorado til Moab i Utah. Moab ligger like ved de vakre nasjonalparkene Arches og Canyonlands, som vi skal oppdage dagen etter enda mer. Når vi kommer til Moab er det fritid til å oppdage denne lille byen, og vi bor sentralt til på et hyggelig hotell. Her har vi til og med et tips på en egen badekulp om noen kjenner behovet!

På kvelden venter det to kjekke ting; først møter vi Neil, en lokal guide fra Salt Lake City. Han driver med guiding i disse områdene rundt Moab, og vil være med oss de neste 3-4 dagene; slik at dere også får mulighet å få mer innblikk i en amerikaners hverdagsliv. Neil er en spennende person, med interesse for foto, naturen i Utah og deler med største glede om seg selv og livet som amerikaner. Da er det både norsk reiseleder og amerikansk guide med dere de neste dagene. Etter dette går turen på et herlig middagscruise gjennom Canyonlands Nasjonalpark. Her koser vi oss med god mat, i spektakulære omgivelser!

08.05.2023 – Arches Nasjonalpark

Etter frokost tar Neil oss med inn i Arches Nasjonalpark, og viser alt hva denne vakre nasjonalparken har å by på. Det blir muligheter for de utroligste bilder, og vi passer på at det blir muligheter gå rundt å titte i dette unike landskapet som er i Arches. Geologien er helt unik for dette området. Om tiden tillater det vil vi også ta en tur til noen vakre utsiktspunkt i Canyonlands Nasjonalpark. En annerledes Grand Canyon – både vill og vakker.. Dagen avsluttes i Moab, hvor dere fort finner dere en hyggelig restaurant å avlutte kvelden på.

09.05.2023 – Capitol Reef Nasjonalpark, countrymusikk og show

Turen går i retning Bryce Canyon Nasjonalpark, og vi starter dagen med frokost før avreise. Turen går så gjennom Capitol Reef Nasjonalpark, som er virkelig vakker og mindre besøkt enn mange av de andre nasjonalparkene. For oss er nasjonalparken et perfekt stopp på veien! Vi ender like ved Bryce Canyon Nasjonalpark, hvor vi skal bo ved et hyggelig hotell. Denne kvelden tilbringer vi sammen på Ebenezer’s Bar & Grill, hvor det venter deilig mat, countrymusikk og show. Yeehaaw!

10.05.2023 – Bryce Canyon Nasjonalpark og Las Vegas

Vi starter dagen, etter frokost, med å spasere inn i Bryce Canyon Nasjonalpark. Dette er en magisk annerledes nasjonalpark, med spir som står opp og utrolig flott. Neil er med også her, og deler med glede av sin kunnskap om nasjonalparken!

Etter dette går turen i retning Las Vegas, og på veien dit kan det hende vi tar et stopp i koselige St George. Men vi ender uansett i Las Vegas, og her bor vi ved Park MGM direkte på «stripen» i Las Vegas. Her er det bare kaste seg ut i Las Vegas fantastiske verden av mat, drikke og underholdning. Wow, for en by!

11.05.2023 – Las Vegas på egenhånd

Denne dagen spiser dere frokost ved hotellet, og bruker dagen akkurat som dere vil. Las Vegas har noe for alle, og her er bare et lite utvalg av alt dere kan finne på. Besøk et casino, kjør berg og dalbane inne på et hotell, gå på mafia museumet, stikke hodet innom et Elvis bryllup, opplev et Las Vegas utallige show, se fonteneshowene utenfor Bellagio og Mirage, ta en spa-behandling eller shoppe. Dagen i Las Vegas er deres!

12.05.2023 – Hoover Dam og en nedlagt gruveby (ghost town)

Etter frokost er det på en egen buss med guide til Hoover Dam, hvor vi får innblikk i historien til dette fantastiske monumentet og demning. Et bilde ved Hoover Dam er nesten et must! Etter dette møter vi bussen vår igjen, og bytter over. Derfra går turen i retning Los Angeles, og på veien stopper vi i Calico Ghost Town. Dette er en nedlagt gruveby, som nå er åpen for besøkende, og her kan dere spasere rundt og titte og få innblikk i gruvehistorien i disse områdene mellom Nevada og California, ikke langt fra Death Valley..

Så går turen inn mot Los Angeles igjen. Vi ender ved Marina Del Rey, hvor det er gangavstand til Venice Beach, Santa Monica (litt lengre gåtur, men iallfall kort taxitur) og Californias berømte strender. Vi bor godt ved Jamaica Bay Inn – perfekt for en tur på stranden om dere vil.

13.05.2023 – Los Angeles – hjemreise eller 2 dager mer?

Her ender turen etter frokost, og turen går til flyplassen for hjemreise. Men for de som ønsker det, kan forlenge oppholdet, og vi tilbyr, mot pristillegg, 2 netter ekstra for dem som vil ha tid til å oppleve enda mer av Los Angeles; alt fra Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Universal Studios, Disneyland og masse masse mer. Ved hjemreise 13.05.2023 er vi hjemme igjen 14.05.2023 da vi tar nattefly hjem igjen.

Dette er en tur med norsk reiseleder hvor dere virkelig får oppleve noe av det beste USA har å by på! Vi håper dere er fristet og har lyst å være med. Vi kan nesten ikke vente!

 

Pris per person i dobbeltrom: 46.990,- / Pris per person i tremannsrom: 44.355,- / Pris per person i firemannsrom: 43.990,-

Pris for soloreisende (enkeltrom): 64.679,-

Fly kommer utenom, og pris fra Oslo t/r Los Angeles gjennom oss er: 7.595,- per person i økonomiklasse, med 1 stk innsjekket bagasje + 1 stk håndbagasje

Bestilling skjer fortløpende (senest 25.01.2023 om du ønsker med fly gjennom oss) på post@cowboyreiser.no eller telefon 48 45 02 22. Har du spørsmål, svarer vi med glede!

 

Følgende er inkludert:
 • Norsk reiseleder fra Cowboyreiser, Christian H. Bolstad
  • Fordelen med norsk reiseleder er at han kan hjelpe med språklige utfordringer og bidra med sin kunnskap om USA
 • Hotell og overnatting hele perioden 29.04.2023 til 13.05.2023
 • Frokost hver dag 30.04 til 13.05.2023
 • God turbuss med sjåfør hele perioden
 • Inngang til alle nasjonalparker og andre parker som beskrevet
 • Lunsj (lunsjpakke) 04.05.2023
 • Middager 03.05.2023, 07.05.2023 og 09.05.2023
 • Museum og guidede omvisninger som er beskrevet som inkludert over
  • Herunder guidet tur ved Explore Navajo Museum og Monument Valley
 • Togtur fra Durango til Silverton
 • Hoover Dam med guide
 • Inngang til Calico Ghost Town og Route 66 Historic Museum
 • Og ikke minst, Neil Peterson, lokal guide som er med oss flere dager for å gi et innblikk i en amerikaners liv (samt guiding)
Følgende er ikke inkludert og kommer i tillegg:
 • Fly t/r Oslo – Los Angeles 29.04.2023 og 13.05.2023 – Pris per person: 7.490,-
 • Drikke, snacks og mindre måltid underveis
 • Alle måltid som ikke er nevnt inkludert over, herunder lunsj og middager
  • Vi tilrettelegger reisen slik at dere kan kjøpe lunsj underveis på ruten hver dag, og restauranter til middag er alltid i nærheten til hotellene vi bor ved
 • Tips til bussjåfør og lokale guider (norsk reiseleder trenger ikke tips)
 • Minibar, telefon o.l. som dere benytter på hotell
 • Alle aktiviteter som ikke er tydelig forklart over at er inkludert
 • Alle personlige kostnader dere påtar dere underveis (shopping, underholdning osv.)

Her er link til reisens reisevilkår, som er spesifikt for denne reisen og ikke lik våre vanlige vilkår: Reisevilkår for Cowboyreiser AS – gruppereise med avreise 29.04.2023

Bestilling skjer fortløpende, og senest 30.01.2023, på post@cowboyreiser.no eller telefon 48 45 02 22. Har du spørsmål, svarer vi med glede!

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: 29.04.2023
Antall personer: 20-45
Antall dager: 14
Påmeldingsfrist: 30.01.2023

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Naturopplevelser i verdensklasse

  Denne turen er for dem som ønsker seg noe helt unikt og naturopplevelser av beste kvalitet! Og i denne turen får dere oppleve et reise som ingen andre i USA eller i Skandivavia tilbyr! Turen tar dere gjennom noen av de flotteste og råeste stedene «den ville vesten» har å tilby, og det i kombinasjon […]

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer
  Roadtrip

  Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

  Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

  Les mer