Cowboyreiser er ikke som andre reiser

Hei. Vi er Ann og Christian, et ektepar som har startet reiseselskap. Det høres kanskje ut som en klisjé, men det funker. Grunnen til at det funker er at vi tilbyr reiser som ingen andre reiseselskaper kan matche. Reiser til det virkelige og unike USA – den amerikanske landsbygda.

Vi har selv reist rundt i USA på kryss og tvers i mange år, og selv om vi elsker storbyer er det på landsbygda vi trives aller best – blant rancher, fantastisk natur og store opplevelser. Og det er hit vi blant annet ønsker å ta deg med. Opp gjennom årene har vi funnet mange bortgjemte “perler” av noen steder, og vi har knyttet tette bånd til menneskene som bor der. Det er disse opplevelsene vi nå vil dele med andre.

Litt om oss

Ann er opprinnelig en odelsjente, oppvokst på en gård i Snåsa. Hun elsker friluftsliv, jakt og fiske. Christian er en verdensvant bergenser med stor lidenskap for roadtrips til bortgjemte og ukjente steder, da fortrinnsvis i USA.

Her hjemme har vi i en årrekke drevet hotell, og de siste 10-15 årene var vi det hotellvertskapet med nest flest bryllup og brudepar i Norge. Nå vil vi også tilby uforglemmelige bryllupsreiser til det rurale USA.

Men du trenger ikke gifte deg for å reise med oss. Det holder at du har et ønske om å oppleve USA på en måte du ikke får muligheten til kun i for eksempel i New York, Miami eller andre kjente storbyer på det amerikanske kontinentet – kanskje en kombinasjon er perfekt?

Litt om reisene

Vi har selv vært på de fleste stedene og gjort aktivitetene på cowboyreisene. Vi syr sammen reisepakkene selv basert på kunnskap og erfaring.

Opplev vakre nasjonalparker, fotturer i natur, hytter i villmark, rafting, kullgruver, cowboy-byer, og sagnomsuste steder som Las Vegas og Los Angeles, eller stå på ski i Rocky Mountains fra California i vest til Colorado i øst.

Bli med oss på tur da vel! Du kommer garantert ikke til å angre. Vi skal vise deg det virkelige og unike USA.