juli 9, 2018

Yee-haw! Ekte cowboyferie – vi snakker ranch

Ranch ferie er det veldig mange som drømmer om, både yngre og eldre. Det som er så flott, er at det finnes så utrolig mange forskjellige typer rancher, det er noe for alle og enhver.

Ranchferie er en fin familieferie, og amerikanerne selv er veldig familieorienterte. Dette gjenspeiler seg i aktivitetene, det sosiale samt at veldig mange rancher er drevet av familier.

Se også: Ranchferie – hva er det?

Men, ønsker du å ha en voksenferie, så er det flere rancher som har flere uker i året hvor de kun tar i mot voksne.

Flere rancher opererer med opphold på ukesbasis mens andre har og mulighet for enkelt overnattinger.

Mange blir litt skremt over prisene som blir presentert, men man glemmer veldig ofte hva som er inklusivt.

På de aller fleste ranchene er det all inclusive, så det vil si at alle måltider, aktiviteter og overnatting er med i prisen. Det som kan komme utenom er alkoholholdig drikke samt brus.

Prisnivået er alt fra under 10.000,- kr per pers per uke til flere 100.000,- kr…

Så du kan selv velge hvor ekslusiv ranch du ønsker å besøke – dette gjenspeiler seg ofte i prisen. Men; om det er lavere pris, så er det ikke dermed sagt at det er en dårlig ranch!

Du må alltid huske på hvorfor du valgte ranch ferie. Du reiser ikke nødvendigvis på ranch for en hotellopplevelse med de flotteste rommene, men heller pga servicen, opplevelsene og aktivitetene som du får delta på. Enten å være på hesteryggen og oppleve naturen eller være med å samle kveg, eller å være med på fisketur, fotturer, sykkelturer e.l.. det er alt etter ønske fra deg som gjest.

Sitte utover kvelden rundt bålet med en cowboy som spiller gitar og synger countrysanger… det er livet det!

En ting er i alle fall sikkert, det er fort gjort å bli bitt av ranch basillen 🙂

Tips en venn eller kollega

UTVALGTE TURER

Ranchferie

Ranchopphold i nydelige Montana og Wyoming

Trekk på deg cowboystøvlene, hatten på hodet og spaser ut til hestene som venter. Like bortenfor står en hjort og titter på deg, og i bakgrunnen renner elven sakte forbi. Et ranchopphold byr på så utrolig mye..

Les mer
Unike reiser

Cowboytur i verdensklasse!

Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

Les mer
Ranchferie

Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

Les mer
Sol og varme

Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

Les mer
Unike reiser

Jakt i Colorado på en Orvis sertifisert jakt- og fiskelodge

Det å få muligheten til å jakte på elk, mule deer, amerikansk elg og antilope er en opplevelse få forunt, og noe vi i Cowboyreiser er veldig stolt over å kunne tilby.

Les mer